Bebbo aplikácia

Aplikácia pre rodičov a všetkých, čo sa starajú o deti vo veku od 0 - 6 rokov.

Sprievodca rodičovstvom - slovenské Bebbo už dostupné bezplatne v App Store a Google play. 

Viac o aplikácií

Bebbo má personalizovaný obsah na základe konkrétneho veku a pohlavia dieťaťa. Aplikácia poskytuje interaktívne nástroje v štyroch oblastiach.

Pomocou zaznamenávania údajov o hmotnosti a výške môžu rodičia sledovať rast a prospievanie svojho dieťaťa. V záložke Preventívne prehliadky sú uvedené podrobné informácie o vykonávaných pravidelných preventívnych vyšetreniach u primárneho pediatra, rodičia sú zároveň upozorňovaní notifikáciami na blížiace sa termíny podľa veku dieťaťa. Očkovanie je neoddeliteľnou súčasťou starostlivosti o zdravie detí. V Bebbo je možné zapisovať vykonané očkovania a aplikácia posiela rodičovi pripomienky plánovaných očkovaní.

Nosnou časťou Bebba je sprievodca vývinom dieťaťa, ktorý vedie rodiča jednotlivými vekovými obdobiami. Vysvetľovaním a zaznamenávaním vývinových míľnikov dostáva rodič výnimočnú pomoc v starostlivosti o optimálne napredovanie svojho dieťaťa.

Významným prínosom je časť aplikácie Hry, ktorá ponúka rodičom nápady, ako sa zapojiť do hravej interakcie a podporiť motorické a sociálno-emocionálne zručnosti detí, reč a komunikáciu, poznávanie a kognitívny vývin. Dostupných je množstvo hier, v ktorých môže podľa oblasti rodič listovať a vybrať si jednoduché ale aj komplexnejšie aktivity. Zaujímavým je prepojenie tejto časti s nástrojom na sledovanie vývinu. Ak dieťa nedosiahne určitý míľnik odporúčaný pre jeho vek, aplikácia ponúkne hru alebo aktivitu, ktorú môžu rodičia použiť na podporu práve tohto aspektu vývinu.